Noen av de du møter på Juristkongress

På Juristkongress deltar en rekke profilerte jurister og andre foredragsholdere. På denne siden kan du lese mer om noen av de mest sentrale aktørene som deltar på kongressen i 2022.

Eirik Kristoffersen

Foredragsholder / Plenum

General Eirik Kristoffersen overtok som Forsvarssjef 17. august 2020. Han er den fremste militære rådgiveren til den norske regjeringen. Han ble i 2011 dekorert med krigskorset med sverd for sin innsats i Afghanistan. Dette er den høyest rangerte forsvarsmedaljen i Norge.


Nicolai Tangen

Foredragsholder Plenum

Nicolai er ansvarlig for forvaltningen av Statens Pensjonsfond utland (Oljefondet). Dette inkluderer den daglige driften og utviklingen av Norges Bank Investment Management. Tangen kom til Norges Bank Investment Management fra investeringsfondet AKO Capital der han var CEO og investeringsdirektør. I tillegg etablerte han i 2013 AKO Foundation, som støtter initiativer innen utdannelse, kunst og klima.

Maria Ahlin

Foredragsholder Plenum

Maria Ahlin is a Swedish public speaker, educator, author and the founder of the non-profit organization Changing Attitudes. With hard facts, statistics, grit, and expertise & working for more than 12+ years on such topics, she challenges myths & old beliefs about sex-industry.

Marie Louise Sunde

Fordragsholder Plenum

Marie er utdannet lege og har doktorgrad i medisin. Hun startet sin spesialisering innen kirurgi, før hun tok valget om å slutte i protest mot en ukultur på arbeidsplassen. Hun jobber nå med likestilling på fulltid gjennom den internasjonale kampanjen #HunSpanderer, har gitt ut bok om temaet, holder foredrag internasjonalt og bekjemper diskriminering i bedrifter over hele verden gjennom sitt engasjement.

Camilla Kring

Foredragsholder Ledelse

Camilla Kring er uddannet civilingeniør og ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet. I 2005 stiftede hun Super Navigators ApS, som er funderet i kronobiologien og specialiseret i at skabe fleksible arbejdskulturer, der understøtter vores forskellige familieformer, arbejdsformer og døgnrytmer.

Merete Smith

Foredragsholder Finans

Merete Smith har vært generalsekretær i Advokatforeningen siden 2003. Hun har arbeidet i Justisdepartementet i flere ulike embedsmannsstillinger. Hun har videre blant annet erfaring som advokatfullmektig i Wikborg Rein, dommerfullmektig i Asker og Bærum herredsrett og konstituert lagdommer i Borgating lagmannsrett.

Arne Selvik

Foredragsholder Ledelse

Arne Selvik er en siviløkonom (NHH) og sosiolog (UiB) som har en lang karriere som forsker, meklingsmann, kommunaldirektør, lederutvikler, styrerådgiver og forfatter. Han har blant annet vært styrerådgiver for Juristforbundet, Forsvarets Høyskole og Folketrygdfondet.

Inga Strumke

Foredragsholder Finans

Inga has a PhD in particle physics, previously worked on algorithm auditing at PwC, and is currently a researcher at the Norwegian Open AI Lab at the NTNU. She is an international keynote and TedX speaker, addressing understanding, AI ethics and the potential impact of data analysis on society.

Kari Gimmingsrud

Foredragsholder / Eierstyring

Kari er partner i forretningsområdet Teknologi, Media og IPR, og er ansvarlig for fagområdet personvern. I tillegg til å lede fagområdet personvern i Haavind, og bistand til kunder innenfor området, er Kari tilknyttet fagområdet arbeidsrett og pensjon. Hun er spesialist i personvern og arbeidsrett, og har omfattende erfaring med å bistå norske og internasjonale virksomheter innenfor disse områdene.

Morten Goller

Foredragsholder / Bærekraft

Morten er managing partner i Wiersholm. I finansavisens årlige advokatundersøkelse, er Morten rangert som Norges fremste ekspert på anskaffelsesrett og en ledende advokat på sivilrettslig prosedyre. Og det er nettopp bærekraft i anskaffelser Goller skal forelese om på årets kongress. I fagsporet Bærekraft. Han er også rangert som en av Norges ledende advokater i anskaffelsesrett, konkurranserett, prosedyre og tvisteløsning.

Jan Sollid Storehaug

Konferansier
Med 35 års erfaring som leder av innovative norske og internasjonale selskaper elsker Sollid Storehaug å holde foredrag om digitalisering og teknologier som forandrer din hverdag og jobb.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s