Dora Thorhallsdottir

Konferansier

Dora Thorhallsdottir er konferansier på Juristkongress 2018. Det var hun også i 2016 – noe hun gjorde med stil og 5 i terningkast. Vi gleder oss til å møte Dora igjen.

Dora er født på Island, men foreldrene hennes flyttet til Norge da hun var to, og hun vokste opp i Lommedalen. Planen var å bli lærer, og hun tok derfor lærerutdanning i Kristiansand, men fant fort ut at hun heller ville bli journalist. Etter noen år med de fagene og mastergrad i kommunikasjon fra England, kom hun tilbake til Norge i tro om at hun hadde funnet sitt kall. Men den gang ei.

For hun prøvde seg på stand-up scenen en kveld, og vips ble det heltidsjobben i fire år, før hun fikk dosen av småfulle folk i publikum og begynte på enda en ny retning: familieterapeut-utdanningen ved Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer). Da hun var ferdig der, startet hun sammen med moren sin Relasjonssenteret AS i 2006.

Nå er hun daglig leder på Relasjonssenteret, og holder svært mange foredrag og kurs om relasjoner rundt om i landet, men har også returnert til standup-scenen. Dora skrev nemlig et show som het «Det var ikke sånn det skulle bli», 10 år etter at hun hadde sluttet som komiker, som gikk på Latter i hele to år!