Dora Thorhallsdottir

Dora er født på Island, men foreldrene hennes flyttet til Norge da hun var to og hun vokste opp i Lommedalen. Hun trodde hun skulle bli lærer og tok lærerhøyskolen i Kristiansand, men fant fort ut at hun heller ville bli journalist, så etter noen år med de fagene og mastergrad i kommunikasjon fra England, kom hun tilbake til Norge i tro om at hun hadde funnet sitt kall. Men dengang ei.

For hun prøvde seg på stand-up scenen en kveld og vips ble det heltidsjobben i fire år, før hun fikk dosen av småfulle folk i publikum og begynte på enda en ny retning: familieterapeut-utdanningen ved Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer). Da hun var ferdig der, startet hun sammen med moren sin, Relasjonssenteret AS i 2006.

Så jobben hennes er å være daglig leder på Relasjonssenteret, hun holder svært mange foredrag og kurs om relasjoner rundt om i landet, og har også returnert til standup scenen. Dora skrev nemlig et show som het «Det var ikke sånn det skulle bli», 10 år etter at hun hadde sluttet som komiker, som gikk på Latter i hele to år!


På JuristKongress

 

Dora Thorhallsdottir er konferansier

Dora Tharhollsdottir holder plenumsforedrag