Juristkongress 2020 blir både fysisk og digital

Kjære kongressdeltager,

Årets Juristkongress blir ulik alle de foregående – du kan nemlig delta både fysisk og digitalt!

Én dag – fem fagspor

Grunnet koronasituasjonen kan det kun samles 300 personer på kongresshotellet The Hub i Oslo. Ved å gjøre deler av kongressen digital åpner vi imidlertid for at enda flere kan delta, enten du sitter på hjemmekontoret, arbeidsplassen – eller hytta, for den saks skyld.

Hele kongressen avholdes i løpet av én dag – 19. november. Det blir totalt fem fagspor, hvorav tre fysiske og to digitale. Grunnet smittefaren har vi besluttet at de to største fagsporene, Arbeidsliv og Forvaltningsrett, blir digitale.

Se oversikt over fagsporene her.

Vi gleder oss til å digitalisere deler av kongressen, men noen ting forblir likevel de samme – først og fremst kvaliteten på det faglige innholdet som tidligere deltagere har blitt vant til. Vi har allerede booket fantastiske forelesere som er de fremste i sine felt. De vil bidra med erfaringer og innsikt på det rettsområdet du jobber med hver dag.

Les mer om foredragsholderne her.

Også i år blir det spennende og begeistrende seminarer uavhengig av fagsporene.

Les mer om seminarene her.

La deg begeistre

Kombinasjonen av dyktige forelesere og møtene du får med andre jurister som arbeider med de samme problemstillingene som du gjør, vil gi deg det faglige påfyllet Juristkongress er kjent for. Basert på evalueringer av foregående kongresser vet vi at det viktige er det vi har fokus på også i år:

Begeistring, faglige utfordringer, nye perspektiver og musikk.

Dette blir en annerledes kongress, og en du aldri vil glemme. Kjenner du noen som burde få med seg årets største arrangement for alle jurister på tvers av arbeidsplasser? Tips vedkommende og vær klare når påmeldingen starter 18. juni!

Enten du vil delta fysisk eller digitalt melder du deg på her fra og med 18. juni:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s