Marthe Valle entrer kongresscenen!

Marthe Valle har som artist vunnet Spellemannprisen, gitt ut syv plater og turnert i Norge siden 2004. I sine konsertforedrag drar hun inn dyktigheten og inderligheten som musiker for å skape en unik opplevelse.

Det er andre gang Marthe besøker oss. Første gangen inviterte hun seg selv til å spille for oss på Juristforum i Harstad. Stående applaus og stor stemning. Denne gangen har vi invitert henne. Til Juristkongress skal Marthe både spille og forelese for oss: RO/URO er et konsertforedrag av og med Marthe Valle.

Foredraget var bestillingsverk til Festspillene i Nord-Norge i 2018, og kom også som plateutgivelse 28. september 2018. Foredraget har utgangspunkt i uroen i oss. Hvordan vi skal leve med uro i en tid der så mye skaper urolighet og fokus blir tatt bort fra det indre? Som sykepleier i psykiatri har Marthe i mange år jobbet tett på denne tematikken. Hun har også skrevet musikk som setter ord på indre uro og hvordan vi skal finne balansen i livets bølgedaler. Ensomhet og depresjon er folkesykdommer i Norge, og særlig depresjon er høyt oppe på listen over grunner til at mennesker er sykemeldt i Norge.

Dette foredraget inneholder:

  • Hva depresjon og ensomhet er, og hvordan kan vi forebygge dette på best mulig måte både for oss selv og i sosiale relasjoner og på jobb?
  • Hvordan vi skal leve med de naturlige bølgedalene i livet, og håndtere vår indre uro i en tid som krever så mye av oss?
  • Budskap som forsterkes igjennom dedikert formidling av tekst og musikk som berører det innerste i oss. Marthe er en artist som når inn til lytteren. Med faglig dyktighet og musikalsk inderlighet inspirerer hun og bidrar til refleksjon og endring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s