Hvordan melde seg på

Utgangspunktet for påmeldingen er de syv fagsporene, hvor du velger det fagsporet du vil delta på. Og husk; det er kun mulig å melde seg på ett fagspor. Når du har valgt fagspor, er du påmeldt hele kongressen. Mer informasjon om fagsporene og lenker til påmelding finner du her.

I påmeldingen melder du også ifra om du skal være med på Kongressfesten torsdag kveld. Her inviteres det til aperitiff, tre retters middag, godt med drikke og ikke minst god underholdning fra kveldens innleide entertainere.

Merk at påmeldingen starter 16. juni

Meld deg på årets Juristkongress her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s