Kulturelle godbiter

Juristkongress byr på en rekke musikalske og kulturelle innslag. Flere av Norges mest anerkjente musikere på sitt felt vil sørge for solid underholdning i løpet av kongressdagene.

Spellemannprisvinnerne Ila Auto åpner kongressen – og setter dermed standarden – tirsdag 20. november. Ila Auto spiller bluegrassmusikk det er umulig å ikke like. De har mer enn 600 konserter bak seg og går for å være et av Norges beste liveband. Med både spellemannpris og solide plateanmeldelser i ermet er vi sikre på at dette blir en musikalsk opplevelse du sent vil glemme.

ilaauto_larsopstad_021-e1540822718428.jpg

Jazzsolisten Birgitte Soojin har gjestet kongressen tidligere med stor suksess. Hun har med seg blant andre saxofonist og kjent Bymisjons-prest Carl Petter Opsahl.
birgitte soojin

Arvvas med Steinar Raknes og Sara Marielle Gaup kvikner opp stemningen med en blanding av amerikansk folkemusikk og joik før canadieren Julien skal holde motivasjonsforedraget i plenum onsdag 21. november.

Arvvas2.jpg

Årets store overraskelse på kongressen blir møtet med MerzCabaret med artistene og kunstnerne Vivi Sunde og Bård Watn. Sunde er en av få i Norge som har tatt tak i Kurt Schwitters diktning, og sammen med Bård Watn laget hun i fjor MerzCabaret basert på Schwitters surrealistiske tekstunivers, en forestilling som fikk strålende mottagelse. Dette blir et innslag du aldri har sett maken til.

Vivi og Bård Merzcabaret.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s