Norges største kongress for advokater og jurister

 Juristkongress har to hovedformål; den skal begeistre og utfordre deltakerne.

Vi inviterer til 6 faglig sterke fagspor, 5 motiverende morgenseminarer og 4 energiske plenumsseanser. Med oss har vi 55 forelesere med erfaring fra norsk rett, internasjonal rett, internasjonal politikk og norsk politikk. I tillegg har vi musikere og kongressmiddag med påfølgende fest.

Alt skal ligge til rette for at du som deltaker både får sosialt og faglig utbytte!

Meld deg på her

Plenumsforedragene

Vi har gått bredt til verks med plenumsforedragene, og fått med oss forelesere fra både inn- og utland. Blant andre kommer kanadieren Julien S. Bourrelle, som holder motivasjonsforedraget Cracking the Norwegian code. I tillegg har vi med oss doktorand i folkehelsevitenskap fra Uppsala universitet, Dan Hasson, til å gi oss tips om høflighet på arbeidsplassen, og hva slags effekt det har på det fysiske og psykiske arbeidsmiljøet.

TEDxARENDAL_Pic_1_full_res_low_quality_1024x1024
Julien S. Bourrelle på TEDxArendal

Fra Norge har vi invitert selveste PST-sjef Marie Benedikte Bjørnland til å forelese under tittelen Sikkerhet i et åpent samfunn, mens den anerkjente foreleseren Jan Sollid Storehaug gir oss et begeistrende og utfordrende innlegg om kunstig intelligens.

Det hele ledsages og styres av konferansier og komiker Dora Thorhallsdottir, som flere kjenner fra forrige kongress.

Les mer om de du møter på Juristkongress

Fagsporene

I tillegg til fire plenumsforedrag har vi delt programmet inn i seks ulike fagspor, slik at du kan finne temaet som passer deg best. Programmet er utviklet av JUS sine fagutvalg, samt ansatte i JUS og Juristforbundet, og består av noen av de mest kompetente foredragsholderne innenfor sine fagfelt. Her møter du blant andre direktør i Datatilsynet Bjørn Erik Thon, stipendiatene ved UiO Milos Novovic og Ingvild Bruce, advokatene Jon Wessel-Aas og Anne Helsingeng, og advokat og tidligere næringsbyråd Geir Lippestad.

Nytt av året er fagsporet Menneskerettigheter. Vi gjentar suksessen fra 2014 ved å ha utarbeidet et eget fagspor innen Forhandlinger. Ellers blir det som de foregående år et eget fagspor innen Arbeidsliv for tillitsvalgte, som også er åpent for andre interesserte.

Fagsporet Ledelse fikk gjennomgående gode skussmål i 2016, og blir også å finne på programmet i år. Eierstyring er spesielt utviklet for kommunalt ansatte, mens Teknologi og personvern vil fokusere på personvern, sosiale medier, cybercrime og GDPR.

Se full oversikt over fagsporene

Morgenseminarer

Du kan velge mellom ett av fem fantastiske morgenseminarer. Her veksler det fra lettere trivia, slik som ekspedisjonsfarer Nina Kristin Nilsens fotoforedrag om Leonhard Seppala og hunden Balto, til de mer politiske spørsmålene, som i oberstløytnant Tormod Heiers foredrag om Russland.

Les mer om morgenseminarene

Kongressfest

Kongressmiddagen består av tre økologiske retter, samt underholdning ledet av kveldens (foreløpig hemmelige) konferansier. Etter middagen inviterer Kathrine Aspaas og Skedsmo Storband til dans ut i de sene nattetimer.

Meld deg på årets Juristkongress her!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s