Klar for kongress

Ventetiden er nær over. På torsdag gleder vi oss til å ta imot over 700 jurister og foredragsholdere til årets største kongress for jurister og advokater. Kjære deltaker, velkommen til kongress! 

Kongressprogrammet åpner klokken 0930 ved president i Juristforbundet Curt A. Lier. Du som deltaker bør være ved Thon Hotel Arena i god tid før åpningen. Når du ankommer Arena vil vi at du går direkte til registreringen for å hente ditt deltakerkort.

Juristveivisere. Alle ansatte i Juristenes Utdanningssenter og Juristforbundet er der for deg. Vi er utstyrt med oransje slips, sløyfer eller skjerf. Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.

Oppdatert fagsporprogram. Siste oppdaterte program finner du på din fagsporside her. På deltakerkortene vil du også finne en QR-kode som går direkte til ditt program.

#juristkongressEngasjer deg i sosiale medier før og under kongressen. Spre budskap fra kongressen – og del.

Filming. Vi vil gjøre deg oppmerksom på at det vil bli filmet og tatt bilder i Norgessalen (plenumsalen) under kongressen.

Grønn kongress. Det vil si at vi oppmuntrer alle deltakere til å reise kollektivt til og fra Thon Hotell Arena. I tillegg vil all servert mat og drikke være økologisk og kortreist.

 Hurtigutsjekk av hotellrom . På fredag morgen og formiddag settes det opp egen utsjekkboks for tillitsvalgte og de som ikke har benyttet seg av minibar.

Vi håper du får flotte kongressdager. Vi gleder oss til å se deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s