Bellona på JuristKongress

den

Bellona stiller mannsterke på JuristKongress med plenumsforedragsholder Nils Bøhmer og fagsporforeleser Hallstein Havåg. Vi ønsker dem velkommen!

Nils Bøhmer som er utdannet fysiker og daglig leder i Bellona skal forelese med plenumsforedraget: Miljø og klima i rettssikkerhetens år. Foredraget vil fokusere på klimaendringer og hvordan antallet klimaflyktninger vil utgjøre en stadig stadig større del av menneskene på flukt i verden.

I tillegg vil Nils fortelle om det juridiske arbeidet Bellona gjør blant annet i Russland. Visste du at Bellona har en «legal clinic» i St. Petersburg som gir gratis juridisk rådgivning knyttet til miljøspørsmål? Eller at 3500 juridiske studenter i Russland melder seg på en konkurranse Bellona arrangerer i miljørett?

Hallstein Havåg, som er utdannet sivilingeniør og fagsjef i Bellona, skal holde foredraget Miljø som drivkraft for endring. Foredraget er del av fagsporet Næring & Miljø.Hallstein_Havåg.jpg

Spørsmål vi stiller oss er:

  • Hvilke teknologier og løsninger hører hjemme i en karbonnegativ fremtid?
  • Er det virkelig en motsetning mellom bærekraft og konkurransekraft?

Klimadebatten har flyttet seg fra «skal vi gjøre noe», til «hvordan vi skal gjøre det». Kompleksiteten i fremtidens løsninger har økt dramatisk, og tradisjonelle forretningsmodeller står i veien for omstilling. I foredraget forteller Hallstein Havåg om hvilke endringsfaktorer Bellona tror vil påvirke Norsk næringsliv frem mot 2050 og hvordan organisasjonen arbeider med grønn innovasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s