Over 500 på JuristKongress

JuristKongress nærmer seg med stormskritt, og den ordinære påmeldingsfristen er utløpt. NB: Det er fortsatt mulig med etteranmelding! Totalt har vi bikket over 500 deltakere, og vi gleder oss til en stappet kongress.

Den siste tiden har vi fått på plass flere nyheter. Vi er stolte over at PST-sjef Marie Benedicte Bjørnland kommer for å holde foredraget Mediehåndtering i uværForedraget inngår som en del av fagsporet Ledelse & læring, et fagspor særlig rettet mot de som er ledere. Det er enda noen få ledige plasser her, men ikke nøl for lenge. Påmelding gjør du her.

Birgitte Soojin med band

JuristKongress er ikke bare fag. Vi har også en kongressfest hvor det sosiale står i fokus, og vi har ulike kulturelle innslag. Sist ut er den svært dyktige musikeren Birgitte Soojin, som er en av Danmarks kanskje aller beste jazzstemmer. Soojin har vært på kongressen to ganger før, og er tilbake etter ønske fra flere deltakere. Vi gleder oss!

Flere nyheter på gang

Det jobbes enda fra teamet bak JuristKongress, og dere kan forvente flere nyheter i dagene og ukene som kommer. På fagsporet Næring og miljø vil det komme nyheter, og vi gleder oss til å levere et hypermoderne og aktuelt fagspor. Påmelding gjør du her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s