PST-sjef bekreftet til ledersporet

den

Denne uken ble det bekreftet at Marie Benedicte Bjørnland, sjef i PST, holder foredrag på fagsporet Ledelse & Læring. Bjørnland holder foredraget «Mediehåndtering i uvær». For hvordan håndterer man egentlig medietrykket når det stormer som verst?

Meld deg på fagsporet ledelse og læring

Bjørnland er som sjef for PST ansvarlig for å ivareta rikets sikkerhet, bekjempe terrorisme, sabotasjon mv, og har over 460 ansatte. Stillingen blir gjerne omtalt som den mest utsatte og krevende politisjefjobben i landet, men Bjørnland har sittet som sjef siden 2012. Bjørnland er kjent for å stille forberedt og kommer til å levere et foredrag hvor hun byr på seg selv og av sine erfaringer.

Bjørnland har tidligere vært politimester i Vestfold politidisitrikt, konstituert politimester, politiinspektør og visepolitimester. Hun har erfaring som dommerfullmektig og politijurist.

Fagsporet Ledelse & læring er et fagspor utviklet spesielt med tanke på deg som er leder i offentlig sektor, enten det er Politiet , Skatteetaten eller NAV. I tillegg til Bjørnland har vi med oss psykolog Cathrine Moestue som holder foredraget Hvor lett kan lederes moralske kompass vippes av pinnen.

Fagsporet har totalt 40 plasser, og flesteparten er booket allerede. Ønsker du å melde deg på så bør du ikke vente for lenge, påmelding gjør du via JUS.no sine nettsider.

Påmelding

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s