Lise Mæland til JuristKongress

«Hun leverer i en egen klasse med sitt talent», sa Robert Wells. Møt Lise Mæland som på JuristKongress 2016 skal ta deg med på en reise i hennes musikalske univers.

Lise Mæland (26) er utdannet teaterpedagog og jobber daglig med musikk og teater for og med barn. Hennes historie som vokalist går helt tilbake til femårsalderen og hun deltok tidlig i sentrale roller i musikaloppsetninger i hjembyen Sandefjord og videre utviklet hun sitt sangtalent ved musikklinjen i samme by. Lise har foruten for en solid dose erfaring fra konsert- og eventscenen deltatt i NRK-programmet Beat for Beat flere ganger.

«Hun omfavner så og si en hver sjanger: hun er leken og troverdig i sine rollebytter»  – Sandefjords blad

Lise som soloartist er opptatt av historier knyttet til det hun fremfører og Juristkongress 2016 vil få oppleve at hun lekent og trygt fører deg gjennom en liten reise i hennes musikalske univers. Hun ønsker med sitt uttrykk å gi deg et utsøkt utvalg sofistikerte tolkninger av nostalgiske jazzklassikere, og som Lise selv sier: «hvis musikken har en sjel finner jeg den alltid i jazzen. Det er det samme møtet jeg ønsker å møte mitt publikum med.» Hun har med seg et trekløver som har fulgt henne i flere år ved utallige anledninger, men aldri før har de vært samlet, alle fire på én og samme scene. Dette er første gang vi får se Lise sammen med noe som kanskje er starten på noe stort.

Det kan forventes bunnsolid kvalitet og musikalitet og «gådehud»-garanti. Det gledes!

«En enorm formidlingsevne som bergtar deg fra første sekund!» – Skåtøy Kafé og galleri

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s