Bli med på kongress!

JuristKongress arrangeres annethvert år og samler jurister og advokater fra hele Norge. I 2014 hadde vi navn som Peter Robinson fra Pepperdine University og Luke Harding fra The Guardian til å holde plenumsforedragene. I år ønsker vi å ha med deg!

Vi satser for fullt og har fått med oss fantastisk spennende foredragsholdere til årets kongress. Katarina Gospic er hjerneforsker og skal lære oss om nevrodesign. Kimberley Motley er en advokat av internasjonal størrelse, og har en fantastisk historie å fortelle fra Afghanistan. Så du forresten da Motley var hos Fredrik Skavlan?

Juristforbundet 50 år

I 2016 fyller Juristforbundet 50 år, og vi har gjennom hele 2016 et særlig fokus på rettssikkerhet i alt vi gjør. JuristKongress sitt hovedtema er Rettssikkerhet, og vi møter dette tema på flere måter. Gjennom det helt nye fagsporet Næring og miljø vil vi se på overgangen til det bærekraftige samfunnet ut fra et næringsrettet perspektiv. Også fagsporet Personvern & teknologi er helt nyutviklet, og møter rettssikkerhetsbegrepet fra et helt annet perspektiv. Hvilke personvernregler gjelder på nett? Hvordan skjer identitetstyverier, og kan det skje meg?

I tillegg til dette er det så mye mer. 5 fagspor, 6 unike morgenseminarer og 4 plenumsforedrag er en smakebit. For ikke å nevne kongressfesten da.

Påmelding gjør du her (ekstern side)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s