Påmelding til JuristKongress åpnet!

I dag har vi åpnet påmeldingen til JuristKongress 2016 – Norges største kongress for advokater og jurister. Kongressen har to hovedformål; den skal begeistre og den skal utfordre deltakerne. Vi gleder oss til å se deg den 24.-25. november.

Vi inviterer til 5 faglig sterke fagspor, 6 motiverende morgenseminarer og 4 energiske plenumsseanser. Med oss har vi 50 forelesere med erfaring fra norsk rett, internasjonal rett, internasjonal politikk og norsk politikk. I juss22atillegg har vi 35 musikere samt stor kongressmiddag med påfølgende fest.

Alt skal ligge til rette for at du som deltaker både får sosialt og faglig utbytte!

Meld deg på her

Plenumsforedragene

For plenumsforedragene har vi gått internasjonalt og bredt til verks. Med oss har vi advokaten Kimberley Motley fra USA som holder foredraget Motley’s Law: A New Age of Legal Representation. I tillegg har vi med oss Erik Solheim, som snart tiltrer stillingen som toppsjef i FNs miljøprogram.

Kimberley Motley, TED talk
Kimberley Motley, skjermskudd TED Talk

Fra Sverige har vi hjerneforskeren Katarina Gospic som holder foredraget Nevrodesign: hvordan designe den gode arbeidsplassen. Til slutt vil konferansier og komiker Dora Thorhallsdottir holde kongressens motivasjonsforedrag.

Fagsporene

I tillegg til fire plenumsforedrag har vi delt programmet inn i fem ulike fagspor, slik at du finner et tema som passer akkurat deg. Programmet er utviklet av JUS sine fagutvalg og ansatte i JUS og  Juristforbundet og består av de mest kompetente foredragsholderne innenfor sine fagfelt. Her møter du navn som direktør i datatilsynet Bjørn Erik Thon, advokat Stine H. Pettersen i Bing & Hodneland, professor dr.juris Beate Sjåfjell og advokat Eivind Aarnes Nilsen i Arntzen de Besche.

Nytt av året er fagsporet Næring og miljø og fagsporet Ledelse og læring.

Se full oversikt over fagsporene

Morgenseminarer

Du kan velge mellom ett av 6 fantastiske morgenseminarer. Her veksler det fra lettere trivia, slik som Arne Nævra sitt fotoforedrag om Antarktis og Sør-Georgia, til de mer politisk tunge spørsmålene slik som vi får i advokat Halvor Frihagen sitt foredrag om flyktningpolitikk.

Kimberley Motley holder i tillegg til sitt plenumsforedrag et morgenseminar om Rettssikkerhet i islamsk rett. Hun vil der fortelle om hvordan man rent praktisk, som amerikansk forsvarsadvokat, kan argumentere i Afghanistan og innenfor Sharia for løsninger som harmonerer med de internasjonale menneskerettene.

Jubileumsmiddag og kongressfest

Visste du at Juristforbundet feirer 50 år i år? Til jubileumsmiddagen feirer vi med tre retters økologisk middag og underholdning ledet av kveldens konferansier Kathrine Aspaas og kapellmester Torbjørn Dyrud.

Meld deg på her

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s